Win een GoPro Hero3 Black edition met je edit

geplaatst in: Algemeen, Contests | 0

tackyMaak jij regelmatig leuke filmpjes van je stunts op het water, in de sneeuw of op het land? Dan kun jij meedoen aan de wedstrijd van website Tacky.nl. Zij hebben een contest in het leven geroepen waarmee je een GoPro Hero3 Black Edition kunt winnen, een erg gewilde camera op dit moment. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het insturen van je edit en degene het die volgens Tacky het meest verdiend wint de GoPro. Voorwaarden zijn er uiteraard wel zo moet het een edit zijn van meerdere clips, moet de video tussen de 30 seconden en 2 minuten duren en kan er alleen in mov, mp4 of m4v formaat aangeleverd worden. De wedstrijd sluit 12 april. Lees meer informatie over deze wedstrijd op de website van Tacky.

Geef een reactie