Jobe Pro’s tijdens op Camping Tour door Europa

geplaatst in: Algemeen | 1

Jobe Camping TourVanaf medio april kun je de wakeboarders uit het Jobe team tegenkomen bij diverse kabelbanen in Europa. Declan Clifford, Maxine Sapulette, Julian Cohen en Efi Levi gaan een roadtrip maken door Europa in een caravan die in Jobe-stijl gepimpt is. Tijdens hun trip zullen ze 11 kabelbanen aandoen, verspreid over meerdere landen in Europa waaronder Nederland, Duitsland en Engeland. Tijdens deze stops kunnen bezoekers gratis de geinnoveerde 2013 wakeboards en bindingen van Jobe testen. En natuurlijk zullen de pro’s daarbij tips en tricks geven om je wakeboarden naar een hoger niveau te tillen. Wil je weten waar je de pro’s deze zomer kan vinden, check dan het tourschema op de site van Jobe.

Geef een reactie