20 april Season Kick-Off bij Down Under

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 1

Down Under season kick-offDe kabelbaan Down Under is al open sinds 30 maart, maar zaterdag 20 april zal er een officiele Season Kick-Off plaatsvinden. Op deze dag is er veel te zien en te beleven. Zo kun je onder andere de boards testen van Jobe, CTRL en Liquid Force en heeft Teva speciaal voor de kick-off een vette wallride gemaakt welke in de Blue Line zal liggen. In de shop zal er de hele dag een speciale aanbieding gelden voor een vet Pro Limit wetsuit en met sponsors als Red Bull, Protest en Teva weet je dat het wel goed zit! Inschrijven tot 16 april kost 34,50 en is inclusief gebruik van de kabelbaan en Teva Blue Line, BBQ en 2 consumpties. Wees er snel bij want vol = vol. Bekijk hier de poster met meer informatie.

Down Under season kick-off

Geef een reactie