Seizoensopening TSVG

geplaatst in: Algemeen | 0

TSVG LogoHet is april en de kabelbanen die nog niet open waren gaan deze maand open. Zo ook Break Out Grunopark (nabij Groningen), de thuisbasis van TSVG Harkstede. Op 28 april trappen de leden van de vereniging het seizoen af bij Break Out Grunopark, waar zij zich maar liefst 3 uur lang kunnen laten voorttrekken door de kabel. En het blijft voor TSVG niet bij dit evenement dit jaar, het hele seizoen lang zullen er leuke activiteiten georganiseerd worden voor en door de leden. Zo staat de Noorder Wakeboard Challenge weer gepland, en ook de TOK, een open kampioenschap, mag niet ontbreken. Om meer mensen kennis te laten maken met de sport zullen er diverse acties georganiseerd worden, onder andere via Sporthopper voor de jeugd. 2 juni vindt tevens een open dag plaats. Het moge duidelijk zijn: TSVG heeft er zin in en hoopt op een goed seizoen met mooi weer.

Geef een reactie