De vrijdagmiddag videodump 12-05-2013

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Red Bull IllumeAls we naar de voorspellingen kijken zou het wel eens een heel mooi weekend kunnen worden. Voor veel mensen zal dat ongetwijfeld een reden zijn om lekker het water op te gaan. Om alvast in de stemming te komen kun je hier weer wat fijne wakeboard- en wakeskatevideo’s vinden. De mensen die al zijn wezen wakeboarden weten dat het nog akelig koud is. We starten met een wakeskatefilmpje vandaag uit de koker van Leo Labadens, die met enkele vrienden flink los gaat op de wakeskate. . En als we toch aan het wakeskaten zijn kunnen we net zo goed gelijk even deze video van Mayce Dipple meepakken. Een video van Hip-Notics mag uiteraard ook niet ontbreken (we zouden er wekelijks een eigen videodump voor kunnen maken) en deze week kunnen we kijken naar de verrichtingen vanConnor Jones bij Hip-Notics. Als laatste een speciale video van Red Bull. Samen met ‘light painter’ Patrick Rochon voorzagen zij wat wakeboards van verlichting en dat levert leuke beelden op. Een fijn weekend en geniet van het mooie weer!

 

[youtube XdwJjbEkOKU 690 380]

 

[youtube aRckz_QGj2g 690 380]

 

[vimeo 63753733 690 380]

 

Geef een antwoord