Slimkosi: de nieuwe wakeskateschoen van Teva

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Teva SlimkosiIncidenteel zie je nog wel eens iemand op blote voeten wakeskaten, maar uit ervaring kunnen we je vertellen dat je daar snel vanaf stapt als je eens met flinke vaart een wakeskate tegen je voet aan hebt gehad. Schoenen zijn dan ook meer dan welkom bij het wakeskaten en natuurlijk is het ook een mooie gelegenheid om wat extra stijl aan je verschijning toe te voegen. Specifieke wakeskateschoenen waren er nog niet, totdat Teva vorig jaar de Gnarkosi presenteerde, een schoen die rekening hield met grip en het gebruik op en in het water. Dit jaar presenteert Teva een nieuw model wakeskateschoen: de Slimkosi. Lees hier meer over deze schoen.

 

De Gnarkosi was een revolutie in wakeskateland, eindelijk een schoen die rekening hield met het feit dat ze erg nat konden worden, maar daarbij comfort en grip niet uit het oog verloor. De Slimkosi borduurt voort op dit populaire model en is ook specifiek gericht op wakeskaten. Er zijn echter grote verbeteringen doorgevoerd in zowel uitstraling als vorm en materiaalgebruik. De Slimkosi doet sportief aan, maar is tegelijk ook heel casual. Je kunt dus na je wakeskatesessie prima je schoenen aanhouden en een feestje binnenstappen.

 

De Slimkosi is dan ook niet zomaar in elkaar geflanst. De schoen is ontwikkeld in nauwe samenwerking met professionele wakeskaters die ze blootgesteld hebben aan real-life tests op het water tijdens het wakeskaten. Uiteraard is de Spider-rubberzool weer aanwezig en deze is nu perfect vlak voor een betere aansluiting met de skate. Het bovenstuk geeft een geweldige zijsteun en voert water snel af. Loop je dus dat feestje binnen, dan hoor je niet dat kenmerkende ‘soppende’ geluid dat je bij andere schoenen wel hoort.

Spider rubberzool

Met dergelijke details zou je misschien een hoog prijskaartje verwachten, maar niets is minder waar, de Slimkosi kost slechts 69,95. Hij is verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart en heeft een brede maatvoering. Meer informatie over de Slimkosi kun je vinden op de productpagina, waar je hem ook gelijk kan bestellen!

Teva Slimkosi

Geef een reactie