Video: Jobe Pro’s Go Camping bij Aquabest

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Jobe Pro's Go Camping stop 1Zoals jullie wellicht weten is de Jobe Pro’s Go Camping Tour van start gegaan. Een tour van pro-wakeboarders uit het Jobe Team door Europa langs verschillende kabelbanen om de nieuwe collectie te laten zien (en te laten proberen) en clinics te geven aan wakeboarders. De eerste stop bij Cable Park Aquabest zit er inmiddels op en deze was erg geslaagd. Het was een beetje winderig maar de grote belangstelling en de sfeer maakten een hoop goed. De bezoekers waren ook erg te spreken over de 2013 gear van Jobe, die zich dit jaar meer dan ooit richt op kabelboarders. Bekijk hier een video van de eerste tourstop.

 

Update: inmiddels ook een video online van de tour door Duitsland!

 

[youtube ULU3D1dulA4 690 380]

 

[youtube maPR_W7EO9U 690 380]

Geef een reactie