Win een Rollei Actioncamera bij Xtremecam.nl

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Xtremecam LogoElke vrijdagmiddag plaatsen wij een videodump op deze site, een verzameling video’s van wakeboarden of gerelateerde sporten. Zonder goede camera’s zouden deze filmpjes niet bestaan, en de komst van waterdichte actionsports camera’s heeft hier erg bij geholpen. De webshop Xtremecam is gespecialiseerd in deze camera’s en verkoopt in hun webshop diverse merken en modellen. Hun huismerk is Rollei en omdat zij overtuigd zijn van de kwaliteiten van deze camera’s geven zij nu een Rollei Bullet HD Racy camera weg zodat een gelukkige winnaar kan kennismaken met dit merk. Lees in het persbericht hoe je deze camera kan winnen.

 

Xtremecam Winactie

 

De Rollei Bullet HD Racy is de perfecte actioncamera voor de watersporter die zijn capriolen ook de volgende dag terug wil zien in Full HD, en jij kan hem nu winnen!

 

Hoe kan jij deze camera winnen?
Maak met je telefoon, je oude videocamera, of je huidige sport/ actioncamera een filmpje waarin jij jouw kunsten op het water laat zien en ons overtuigt dat jij wel een Rollei Bullet HD Racy verdient! Zet deze voor 30 juni op de Facebook pagina (https://www.facebook.com/pages/Xtremecam/458791700855233?) van Xtremecam.nl en wie weet win jij op 1 juli 2013 de nieuwe Rollei Bullet HD Racy.

 

Wat is Xtremecam.nl
Xtremecam.nl is een nieuwe webshop op het gebied van actie en sportcamera’s en accessoires. Het huismerk van Xtremecam is Rollei, zij zijn overtuigd dat de camera’s van Rollei evenveel kunnen bieden als de huidige topmerken actiecamera, sterker nog, ze bieden veel meer. Op alle Rollei producten bieden zij standaard 3 jaar garantie aan. Zo weet jij zeker dat je lang kan genieten van je camera of ander fotoproduct. Onze webshop is te bereiken op www.xtremecam.nl.

Geef een reactie