Clinic met korte lijn bij Wet ’n Wild

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Shortline clinicBen jij al een tijdje bezig met het oefenen van je eerste airtrick, of wil je dit gaan doen? Kabelbaan Wet ’n Wild kan je hierbij helpen, maandag 17 juni bieden zij namelijk een clinic aan met ‘vlieglijnen’. Vlieglijnen zijn een stuk korter dan gewone lijnen, hierdoor is het veel makkelijker om airtricks te oefenen. Het wordt dus een stuk makkelijker om bijvoorbeeld een raley of zelfs een backroll te leren springen. Tussen 18:00 en 19:30 kun je voor 30 euro per persoon deelnemen aan deze clinic. Omdat natuurlijk iedereen voldoende pogingen wil kunnen wagen is er slechts plek voor 10 personen. Opgeven kun je doen door een mailtje met je naam te sturen naar [email protected] en daarin te melden dat je mee wil doen aan de ‘short line clinic’.

Geef een reactie