Ladies wakeboard event: ENVI Boardlife

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Envi BoardlifeDe verdeling tussen mannen en vrouwen is bij het wakeboarden zeker nog niet fifty-fifty. Hoog tijd dus dat er meer dames het water op gaan. ENVI wil daar een steentje aan bijdragen door clinics te geven speciaal voor de dames. Vorig jaar zijn er al diverse boardsport clinics gegeven, maar dit jaar wordt er een heus evenement georganiseerd met clinics, demo’s, shopping stands en meer. Lees hier alles over het ENVI Boardlife evenement
ENVI Boardlife is hét event voor alle meiden die kennis willen maken met diverse boardsports en de lifestyle eromheen.

 

Op 14 juli is het zover! Dan gaan we wakeboarden, cuty pies maken, board stickers ontwerpen, SUP’en, indo boarden, slacklinen, yoga’en, BBQ’n, dreadlocks zetten, hamboarden, shoppen (met speciale ENVI kortingen) en nog heel veel meer! Wil je erbij zijn? Lees dan snel verder!

 

Om 12:00 kom je op 14 juli binnenwandelen op het terrein van SKEEF Cable Ski in Heerhugowaard. Je krijgt een polsbandje, zo weten we dat je komt voor het ENVI Boardlife event!! Op het terrein zijn diverse stands waar je zo aan kunt schuiven om bijvoorbeeld je dope five-crew-foto te maken of om jouw haar te laten doen; board-style!. Er zijn DIY stands en op de shopping street kun je o.a. wetsuits en echte board-bikini’s kopen! Ga ook zeker staan op een van de verschillende boards en volg zo jouw (mini-)board-clinic. Bijvoorbeeld op een indo-board of op een hamboard!

 

Wake & SUP
Er zijn twee grote clinics. Hiervoor moet je je inschrijven. Doe dit van tevoren, want alleen zo stel je jouw plekje zeker! De eerste clinic is Wakeboarden (of wakeskate/ waterski). Wakeboardbaan SKEEF heeft de kabelbaan waaraan we kunnen leren wakeboarden, een aantal uur exclusief voor de ladies gehouden! Volg les van wakeboard guru DENISE DE HAAN en maak je eerste starts en misschien wel je eerste rondjes. Als je al kunt wakeboarden, ben je van harte welkom om je skills te verbeteren. Inverts, obstakels shredden: Girls on top!!!

 

De tweede clinic is SUP (stand up paddle) met SUPt. Leer SUP’en op de mooie Von Orange SUP boards en maak zo een begin waardoor je binnen deze veelzijdige sport gegarandeerd lol én een workout gaat hebben. Yoga, racen, mooie tochten en touren… Alles is mogelijk met de hippe Stand Up Paddle sport!

 

So much to do!
Naast creatieve en actieve clinics is er ook tijd om te chillen. Bijvoorbeeld met een speciaal door bijSKEEF samengesteld ENVI broodje. Wij tippen ook alvast de wafel stand. Yumm! Mocht je na het relaxen als nog in desperate need of een massage zijn, dan hebben we daar ook wat op bedacht! Er zullen speciaal voor de boardende chicks een aantal verzorgers/ masseurs van de opleiding fysiotherapie voor je klaar staan! Ook kun je daar advies krijgen over blessures! Very handy!

 

Vanaf 17:30 kunnen we aanschuiven bij de BBQ in de exclusieve boardroom. Onze vriendjes, neven, vrienden en papa’s -ofwel: De mannen, kunnen ook gezellig mee eten!

 

Inschrijven
Inschrijven moet van tevoren en kost slechts 10 eurootjes. Voor dit bedrag kun jij de hele dag chillen met andere boardende chica’s en diverse clinics en workshops volgen! Ook kun je shoppen voor speciale ENVI tarieven, krijg je goodies en maak je kans op leuke prijzen. Kijk voor meer info en inschrijving op www.enviclinics.nl

 

Inschrijven voor SUP en Wakeboarden kun je doen met het inschrijfformulier dat je vindt op bovenstaande website. De betaling hiervoor moet je, liefst cash, op de dag zelf voldoen.

 

Programma:
Hou de facebook van ENVI (www.facebook.com/enviclinics) in de gaten voor de laatste info.
Ga je niet wakeboarden of suppen? Ga dan op ENVI boardlife…..
– Je eigen cuty pie maken bij Cooky’s en daarna opeten in de chillstand van Five.
– Je haar laten doen met één of meer dreadlocks of met indian-ropes!
– Een supergoed passende, stoere en mooie surfbikini kopen
– Je eigen board-sticker ontwerpen en maken
– Hamboards testen (dé street surf boards)
– Indo-Boarden (de beste balans training ever)
– Je (board)kleding ruilen op de kleding markt (!)
– Een ENVI broodje eten met daarbij een watertje van Join the Pipe (voor het goede doel)
– Je board verkopen / een nieuw board kopen
– Shoppen bij van den Berg surf (die dit jaar weer speciale ENVI deals heeft!!)
– En shoppen bij Britt Schoorl, Mormaii, Island Tribe en Five.
– Chillen, fotograferen en shirts customizen bij Five
– Wafels snoepen bij SKEEF
– Advies inwinnen (incl. massage indien nodig) bij een student fysiotherapie. Deze verzorger/masseur helpt je met jouw lichamelijke klachten tijdens of na het (board)sporten.
– Yoga’en
– Slacklinen
– Winnen winnen winnen: Een vette Nalu Beads armband bijvoorbeeld!

 

…………..Kortom, er is meer dan genoeg te doen!”

Geef een reactie