Wakeboarden.nu opent unieke webshop

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

wakeboarden.nuWellicht ben je als wakeboardliefhebber wel eens op de site wakeboarden.nu geweest. Deze informatieve site is een initiatief van de kabelbaan in Harkstede en bevat behalve een nieuwssectie ook een onderdeel met tips en tricks en evenementen. Om de site nog completer te maken is daar nu ook een webshop aan toegevoegd. In de shop kun je wakeboards, wakeskates, longboards en meer vinden van de merken Jobe, Rubesch en WoodBoards. Via de webshop kun je ook e-tickets aanschaffen om bij diverse locaties te wakeboarden. Lees in het persbericht meer over deze shop.

 

De site www.wakeboarden.nu heeft een webshop geopend, die meer biedt dan de meeste andere webshops.

 

Je kunt er natuurlijk terecht voor wakeboards, bindingen, helms, enz. en dit assortiment zal in de komende dagen nog worden uitgebreid. Ze bieden ook een assortiment unieke longboards aan, zodat je ook op het land lekker kunt riden. Je kunt er echter ook terecht om e-tickets te kopen, zodat je het (nieuwe) wakeboard ook kunt gebruiken! Op dit moment wordt een paar locaties aangeboden, maar het is de bedoeling dat dit snel wordt uitgebreid.

 

Wat ook uniek is aan de shop, is dat een deel van de opbrengst gebruikt wordt om de sport vooruit te helpen. Een deel van de opbrengst komt ten goede van www.WakeboardNederland.nl, een serie websites dat informatie biedt over het wakeboarden en daarmee de sport promoot. In een later stadium zal ook geld worden gereserveerd om bijvoorbeeld lokale evenementen te sponsoren.

 

De shop biedt meerdere merken aan, zoals Jobe, Rubesch, WoodBoards en werkt samen met Waterskischool De Harder, Ermerstrand W2O en Break Out Grunopark. Bekijk het aanbod op http://wakeboarden.nu

Geef een reactie