Aanbieding Ronix District Wakeboard bij WakeboardOnline

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

2012 Ronix DistrictOm te vieren dat juli een erg mooie maand geweest is, en het eind daarvan nog niet in zicht is, heeft webshop WakeboardOnline vandaag een speciale aanbieding. Het Ronix District wakeboard van 2012 was al in afgeprijsd van 349,95 naar 209,95, maar alleen vandaag komt daar een extra korting bovenop van 20,- en kun je het board aanschaffen voor 189,95. Het District wakeboard is een van de bestverkopende modellen van Ronix en is voorzien van een grindbase voor gebruik op de obstakels en geschikt voor gebruik achter zowel boot als op de kabelbaan. Beginners kunnen er prima op leren wakeboarden, maar de wat meer gevorderden kunnen er ook uitstekend de eerste inverts mee springen. Het board is beschikbaar in 134cm, 138cm en 143cm. De aanbieding is alleen vandaag 31 juli geldig dus beslis tijdig. Bekijk hier een filmpje over de 2012 District.

 

[youtube 9ziF-5IhWwc 690 380]

Geef een reactie