Inschrijving NK Cablewakeboard geopend

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

NK Wakeboard 2013Zoals jullie eerder al konden lezen vindt het NK Cablewakeboard (en wakeskate!) dit jaar op 7 en 8 september plaats bij kabelbaan Seven Twenty in Sevenum en wordt gesponsord door Monster Energy. De inschrijving hiervoor is nu geopend! Op de site van de NWWB kun je je inschrijven voor deelname en je startbewijs voor de wedstrijd betalen. Deelname kost 45,- en is alleen mogelijk voor leden van de NWWB. Voor dat geld krijg je behalve een startbewijs ook een BBQ op zaterdagavond. Voor de scorecalculatie dien je je ook in te schrijven op de website Cablewakeboard.net waar je later ook je rankings terug kan vinden en de andere deelnemers kan bekijken. Als extraatje is er zaterdag 7 september een invitational kickercontest met een cash prijs van 1600,-. Bekijk hier de flyer van het evenement.

 

NK Wakeboard 2013

Geef een reactie