2014 Hyperlite MilkCart verkrijgbaar bij WakeboardOnline

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

2014 Hyperlite MilkcartHet 2013 seizoen is nog in volle gang maar hier en daar zijn er al verschillende 2014 producten te bewonderen. Fabrikanten beginnen natuurlijk al vroeg aan de productie van de artikelen zodat ze getest kunnen worden en alvast gepromoot door de gesponsorde riders. Zo was onlangs Nick Davies te bewonderen op zijn 2013 signature board van Hyperlite, de MilkCart. Dit board is het eerste flexboard met de signature van Nick er op en heeft alles in huis voor de dagelijkse kabelboarder, flex om lekker te kunnen pressen op de obstakels, maar ook een shape die het toelaat om hoge airtricks te gooien. Er is al een aantal van deze wakeboards binnengekomen in Nederland en deze zijn nu verkrijgbaar via webshop WakeboardOnline in de maten 136 en 141.  Wees er snel bij want de volgende lichting boards zal pas in maart of april volgend jaar beschikbaar zijn. Dus wil je nu al de blits maken op een 2014 board dan kun je hier terecht.

Geef een reactie