Plannen voor wakeboardhal in Duitsland

geplaatst in: Algemeen | 0

WakeboardhalIn Duitsland zijn plannen voor een overdekte wakeboardhal in een vergevorderd stadium. De hal zou een volledig overdekte kabelbaan bevatten, en tevens plek bieden aan andere sporten zoals skateboarden, bmx, en trampolinespringen. Ook zal er een inpandig hostel gerealiseerd worden, om op die manier onderdak te bieden aan deelnemers en bezoekers van te organiseren evenementen in de hal. Waar deze hal gaat komen en wanneer is nog niet bekend, maar in het artikel op The Gap Magazin is te lezen dat momenteel getracht wordt financiers te werven vanuit de wakeboard- en funsportscene. Mocht dat gaan lukken dan kan het zomaar zijn dat onze Oosterburen de primeur krijgen voor de eerste overdekte wakeboardbaan. Bekijk hier een afbeelding van de baan, en lees hier het hele artikel op The Gap Magazin (Duits). Via Google Translate kun je het artikel vertalen naar het (gebrekkig) Nederlands.

 

Update: Check hier de site van de Wake Hall

 

20131003_wakehall_01

Geef een antwoord