Uitslagen WWA Wake Park World Championships

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

WWA Wake Park World ChampionshipsEind vorige week vonden, net als vorig jaar, in Al Forsan Sports Resort in Abu Dhabi de WWA Wake Park World Championships plaats. Van 9 tot 11 oktober konden de beste wakeboarders en wakeskaters hun beste tricks laten zien. De Nederlands afvaardiging richting dit evenement was helaas minimaal, maar toch heeft er een landgenoot een prijs weten te bemachtigen. Wie dat is lees je hier in de uitslagen van de belangrijkste categorieen.  Uitslagen van de overige categorieen kun je vinden in deze pdf.

 

Men

 1. Matty Hasler
 2. James Windsor
 3. Dominic Guhrs
 4. Daniel Grant

Women

 1. Julia Rick
 2. Courtney Angus
 3. Maxine Sapulette
 4. Angelika Schriber

Wakeskate

 1. Daniel Grant
 2. Mayce Dipple
 3. Artemiy Dunaev
 4. Dominik Preisner

Wakeskate women

 1. Phoebe King
 2. Maria Kuzneinova
 3. Corrie Dyer
 4. Erika Langman

 

Geef een reactie