Ook in Nederland plannen voor overdekte wakeboardbaan

geplaatst in: Algemeen | 0

Cablepark InsideWe konden onlangs al lezen dat onze oosterburen vergevorderde plannen hebben voor een overdekte wakeboardbaan. Ook in Nederland blijken echter zulke plannen te bestaan getuige de site www.cablepark-inside.nl. Op de site wordt uitleg gegeven over het concept en is een korte video te bekijken waarin een digitale rondleiding wordt gegeven door de baan. Middels een enquete op de site wordt getracht inzicht te krijgen in de behoeften van de bezoekers, om met de nieuwe baan zo nog beter in te kunnen spelen op de wensen. Uiteraard raden wij alle bezoekers dan ook van harte aan deze enquete in te vullen. Hou Wakeboardblog.nl in de gaten voor updates over deze plannen!

 

[youtube m0G_2vrwkeo 690 380]

Geef een reactie