Video: Jobe Cable Movie

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Het 2013 wakeboardseizoen is zo goed als afgelopen dus we kunnen ons met een gerust hart gaan richten op het nieuwe seizoen. Veel fabrikanten hebben al enkele 2014 producten gelanceerd of previews vrijgegeven. Jobe is er ook vroeg bij en kondigt de release van de Jobe 2014 Cable Guide aan. In deze catalogus zijn alle 2014 producten te vinden die gerelateerd zijn aan het kabelwakeboarden zoals uiteraard wakeboards en boots maar ook vesten en accessoires. Tegelijk met de cable guide brengt Jobe ook een video uit waarin het 2014 materiaal in actie te zien is: de Jobe Cable Movie. Lees hier het persbericht van Jobe en bekijk de Cable Movie.

 

Met het volgende seizoen alweer in het vooruitzicht kondigt Jobe de release van de Jobe 2014 cable guide aan! Deze catalogus highlight al Jobe’s nieuwe cable gear: boards, bindings, wetsuits, vesten…..

 

Gelijktijdig met de release van de cable guide komt ook de nieuwe Jobe cable movie uit! In deze edit zie je de Jobe atleten in actie op plekken over heel Europa, Florida en Israël. Bekijk de cable movie nu en zie hoe de nieuwste Jobe producten op de proef gesteld worden! In de ‘cable guide’ worden alle wakeboardspecificaties zoals base, flex en core uitgelegd.

 

Cable boarden word steeds populairder, dat is waarom Jobe zich met de cable guide richt op cable boarders verspreid over de hele wereld. Met de Jobe flexboards, grind bases en versterkte edges zal jij de ster zijn van het cable park bij jou in de buurt.

 

Wacht niet en wees de eerste die de Jobe 2014 cable movie bekijkt en de cable guide download.

 

Voor meer informatie en het allerlaatste nieuws, ga naar www.jobesports.com

 

Step your game up!

 

[youtube 3SAyTGB6QII 690 380]

Geef een reactie