Jobe lanceert site voor cablewakeboarding

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Watersport- en wakeboardmerk Jobe heeft vandaag een nieuwe site gelanceerd die speciaal gericht is op het onderdeel kabelwakeboarden van het merk. Op de site zijn de producten van Jobe te vinden die gelieerd zijn aan het kabelwakeboarden zoals natuurlijk wakeboards en boots maar ook wetsuits en boardshorts. Verder kun je op de site informatie vinden over het Jobe Wakeboardteam, die inmiddels bestaat uit vele succesvolle wakeboarders (en wakeboardsters). Ook nieuws, actieshots, wallpapers en een overzicht van winkels waar je de Jobe collectie kunt aanschaffen ontbreken niet. Reden genoeg dus om even een kijkje te nemen op www.jobecable.com. Lees meer informatie in het persbericht.

Jobe lanceert gloednieuwe Cable website

 

Met trots kondigt Jobe vandaag de lancering van haar gloednieuwe Cable website aan. Klik hier om Jobe’s nieuwe website meteen te bekijken.

 

Jobe heeft de website ontworpen om alle cable addicts in hun behoeften te voorzien. De cable parks worden steeds populairder en een goede reden voor Jobe om met een speciale cable website te komen: jobecable.com.

 

Jobecable.com is de site waar je alles kan vinden over Jobe’s cable-gear. Daarnaast is het mogelijk om alle international cable riders van Jobe te volgen via hun social media. Wil jij meer te weten komen over Jobe’s flex boards en bindings, of wil je weten wat de atleten in het dagelijks leven? Je vind het allemaal op jobecable.com

 

Uiteraard houdt jobecable.com jou ook op de hoogte van het laatste cable-nieuws. Op de site staan de onlangs aangekondigde cable-video 2014 en cable-guide 2014 van Jobe. Dus wacht niet te lang en kijk op jobecable.com.

 

Step up your game!

Geef een reactie