Klantenservice via Whatsapp bij WakeboardOnline

geplaatst in: Algemeen | 0

Webshop WakeboardOnline biedt sinds kort klantenservice aan via Whatsapp. Whatsapp is een populaire chat-applicatie voor mobiele telefoons waarmee er snel, eenvoudig en vooral gratis met elkaar gecommuniceerd kan worden middels tekstberichten. WakeboardOnline biedt nu aan haar klanten de mogelijkheid om via deze applicatie vragen te stellen over producten, leveringen en andere wakeboardgerelateerde onderwerpen. Voeg hiertoe het mobiele nummer 06 – 15 61 92 39 toe aan uw contactpersonen en u kunt eenvoudig en snel chatten. Ook chatten middels iMessage (Apple) is mogelijk, en uiteraard kan het nummer ook gewoon gebeld worden voor vragen. Buiten de klantenservice via Whatsapp bestond al de mogelijkheid om te chatten via de site, en uiteraard contact via e-mail of de Facebookpagina.

Geef een reactie