Wakeboardblog verhuist naar WakeboardOnline

geplaatst in: Algemeen, WakeboardOnline | 0

Zoals je misschien aan de adresbalk van je browser hebt gezien is Wakeboardblog.nl verhuisd naar een nieuw plekje. Vanaf nu is Wakeboardblog een onderdeel van WakeboardOnline. Hoe en waarom lees je hier!

 
 
 
 

Het eerste bericht van Wakeboardblog dateert van maart 2010 en sindsdien zijn er meer dan 700 wakeboardgerelateerde berichten geschreven op de site. Door de jaren heen wist de blog steeds meer wakeboard- en wakeskate-enthousiastelingen aan zich te binden en inmiddels weet een grote schare trouwe fans de weg te vinden naar de wakeboardsite voor informatie en nieuwtjes over wakeboarden. Per vandaag zal Wakeboardblog ophouden als zelfstandige entiteit en verdergaan als onderdeel van webshop WakeboardOnline. Waarom?

  1. Kosten: Behalve veel tijd kost het onderhouden van een website ook geld. Omdat we de website gratis willen houden en niet vol willen knallen met advertenties is het onderbrengen bij een partij die deze kosten op zich kan nemen een logische keus
  2. Vergroten van de bereikbaarheid: Door het samengaan met de webshop hopen we nog meer liefhebbers van de sport te kunnen bereiken
  3. Uitbreiding van de inhoud: Behalve meer algemeen nieuws over de wakeboardscene willen we ons ook meer gaan richten op productinformatie en algemene wakeboardwetenswaardigheden zoals tricktips en bijv. het uitkiezen van een geschikt wakeboard. WakeboardOnline heeft de kennis in huis om deze informatie te kunnen bieden.
  4. Centralisatie: We hopen door het plaatsen van de blog als onderdeel van een shop een plek op het web te kunnen bieden voor al je wakeboardneeds: dus zowel op het gebied van nieuwe gear als informatie. WakeboardOnline.nl wordt dus DE online plek waar je moet wezen voor alles omtrent wakeboarden.

Het nieuwe adres van de blog wordt www.wakeboardonline.nl/blog. Voor jou als bezoeker van Wakeboardblog verandert er dus niets, behalve dat we je nog beter van dienst kunnen zijn met wakeboardwetenswaardigheden.┬á Het nieuws dat we altijd al brachten zoals uitslagen van belangrijke wedstrijden, leuke weetjes, dikke video’s en natuurlijk de vrijdagmiddag videodump zal ook op de nieuwe plek gewoon doorgang blijven vinden. Ook de Facebookpagina’s zullen op termijn samengevoegd worden zodat we een communicatiekanaal kunnen hanteren voor alle uitingen rondom de shop en de blog.

 

Het enige slachtoffer dat te betreuren valt door deze samenvoeging is het logo van Wakeboardblog. Mogen we 1 minuut stilte voor dit mooie plaatje?

Logo Wakeboardblog

Geef een reactie