Wake Collection catalogus 2014

geplaatst in: Algemeen | 0

Behalve bij De Berendonck en een handjevol wakeboardscholen zijn er weinig locaties waar er op het moment gewakeboard kan worden. Uiteraard is de temperatuur er ook nog niet naar dus is het een mooie tijd om je alvast een beetje in te lezen voor het nieuwe seizoen en je te verlekkeren aan de verse lijn 2014 producten. Ook dit jaar is de Wake Collection Catalogus, met daarin o.a. de merken Ronix, Hyperlite en Mystic, weer online te bekijken. De catalogus is dit jaar opgedeeld in drie├źn: een wakeboardeditie, eentje voor waterski en een aparte voor de cablegear. Via Facebook kon je je aanmelden om gratis een hardcopy versie thuis te ontvangen, maar helaas is deze actie inmiddels afgelopen (like onze Facebookpagina dus om dit soort acties niet te missen!) Wil je alsnog graag een exemplaar thuis ontvangen neem dan even contact op voor de mogelijkheden.

Geef een antwoord