Wake Up Challenge bij Lakeside Paradise

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Zaterdag 12 april wordt er bij de Belgische Kabelbaan Lakeside Paradise een leuke wakeboardwedstrijd georganiseerd. Ze zijn er dus vroeg bij in Belgie want het seizoen is dan nog maar pas geopend, maar vandaar ook de naam Wake Up natuurlijk. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor de categorien boys, juniors, men, masters, women en wakeskate. Daarbij zal ook voor het eerst (zover bij ons bekend) een ‘duo ride’ categorie gehanteerd worden waarbij deelnemers kunnen ‘dubbelen’ . Daarmee kan men natuurlijk extra creatief zijn voor voor wat betreft tricks en is wellicht een idee dat navolging verdient. Hou de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie. Na de wedstrijd is er een officiele afterparty!

Geef een reactie