Wakeboardschool Loosdrecht krijgt nieuwe boot

geplaatst in: Algemeen | 0

De meteorologische lente is inmiddels begonnen en we kunnen buiten al regelmatig genieten van een lekker zonnetje en wat hogere temperaturen. Dat betekent dat ook het wakeboardseizoen weer van start gaat binnenkort en de voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. Wakeboardschool Loosdrecht komt in dat kader met erg goed nieuws, zij krijgen namelijk een nieuwe boot om de wakeboarders achter te trekken. De Mastercraft X2 wordt volgende week al geleverd en vanaf 16 maart kunnen de die-hards er al het water mee op. Bekijk hier foto’s van de nieuwe boot. Overigens zijn ook de inschrijvingen voor de clubavonden van Wakeboardschool Loosdrecht geopend, voor 395,- kun je 10 avonden meedoen. Inschrijven kan via [email protected].

 

mastercraft x2

 

mastercraft x2

Geef een reactie