De vrijdagmiddag videodump 7-3-2014

geplaatst in: Algemeen | 0

Het belooft een lente-achtig weekend te worden de aankomende dagen. Terecht natuurlijk want de meteorologische lente is al begonnen en voor je het weet is ook de officiele lente alweer van start. Daarom gaan we ons alvast voorbereiden op de start van het wakeboardseizoen met wat dikke video’s. Een dame mag deze keer de opening verzorgen en dat is Marie Lehmann in Phuket Thailand. Oosterbuur Steffen Vollert heeft deze week ook een nieuwe video gelanceerd, genaamd Penny, en die mag er zeker zijn! Nog meer Duitsers, een duo nog wel in de vorm van Julia Rick en Felix Georgii bij Bleibtreusee. Voor de laatste video moeten we het herfstgevoel even volledig achter ons laten want het is ijs wat de klok slaat in Marupe Wake Park. Dat was ‘m alweer, werk/school ze nog even en een fijn weekend!

 

[youtube XKU5WZwDB5c 690 380]

 

[vimeo 88345211 690 380]

 

[vimeo 88175988 690 380]

 

[youtube obX8JJRHlGk 690 380]

Geef een antwoord