Nieuwe obstakels bij Down Under en Zeumeren

geplaatst in: Algemeen | 0

Goed nieuws voor de liefhebbers van obstakels bij de kabelwakeboardbanen, want bij zowel Down Under (Nieuwegein) als Zeumeren (Voorthuizen) komt er een nieuw obstakel. Bij Down Under ligt deze er zelfs al in en het betreft een 80cm hoge handrail van Unit Parktech en ligt na bocht twee op de buitenkant. Tevens is de straight rail verlengd met maar liefst 5 meter en is nu dus in totaal 15 meter lang. Bij Zeumeren wordt er hard gewerkt aan het nieuwe obstakel dat zoals het er op de foto uitziet een soort uprail zal worden, en de verwachting is dat deze op korte termijn het water in kan. Klik hier voor een foto van de obstakels (in aanbouw). Laten we die heuglijke nieuws vieren met een leuke actie: de eerste die een filmpje van een 1080 over de verlengde straight rail bij Down Under op onze Facebookpagina upload krijgt van ons een Mystic t-shirt thuisgestuurd.

handrail down under
handrail down under
obstakel zeumeren
obstakel zeumeren in aanbouw

Geef een antwoord