25 juni clinic met korte lijn bij Wet ’n Wild

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Gaat bij jou het wakeboarden wel lekker, maar zou je toch graag je eerste of meer airtricks willen leren? Dan gaat Wet ’n Wild je daar bij helpen want 25 juni organiseren zij weer een shortline clinic. Tijdens deze avond wordt er gevaren met ingekorte lijnen waardoor je meer lift hebt en dus tricks als raley en backroll makkelijker te leren zijn, en de crashes (happen) door de extra lift een stuk minder hard zijn. Tussen 18:00 en 19:30 kun je gebruik maken van deze korte lijnen onder begeleiding van Daan Rigter. De kosten bedragen 30,- inclusief materiaal en er is plek voor 9 boarders, dus meldt je snel aan via [email protected] als je zeker wil zijn van een plek. Check hier de flyer.

shortline clinic

Geef een antwoord