Uitslagen WakeboardBOK 2014

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Zaterdag 28 juni was de dag waar door veel wakeboarders in Nederland reikhalzend naar werd uitgekeken, dit was namelijk de dag van de Burnside Open Kampioenschappen wakeboard, kortweg BOK. Ondanks de slechte voorspellingen viel er uiteindelijk over het weer weinig te klagen en kon er in prima omstandigheden geboard worden. Extraatje dit jaar was de highjump contest waarmee een weekend met een Mini Carbrio gewonnen kon worden. Check hier de uitslagen van de BOK en op de Facebookpagina van Burnside vind je een leuke fotoserie van het evenement.

Kids

  1. Rover Dullaart
  2. Adyen De Souza
  3. Sem Fiering

Algemeen

  1. Sjors van de Kerkhof
  2. Fabian Sasse
  3. Daan Rigter

Highjump Contest: Nick Hunting

Geef een reactie