Tommy Swaan nu ook in bootteam Jobe

geplaatst in: Algemeen | 0

Sinds 2012 maakt pro-wakeboarder Tommy Swaan is deel uit van het Jobe cable team. En dat heeft hem zeker geen windeieren gelegd want hij wist diverse grote successen te boeken op zowel nationale als internationale wedstrijden. Maar Tommy doet meer dan alleen boarden achter de kabel, ook achter de boot staat hij zijn mannetje. Daarom heeft Jobe besloten om Tommy ook aan het bootteam toe te voegen. Tommy Swaan is namelijk “een boegbeeld in zowel de kabel- als de bootmarkt en daarmee een perfecte fit voor het watersportmerk Jobe”. Lees hier het persbericht van Jobe.

 

 

Tommy Swaan is de laatste jaren getransformeerd in een echte kabel wakeboard pro! Tommy boekt resultaat na resultaat en ook in de media wordt Tommy goed opgepikt met onder andere zijn allernieuwste “High 5” video. In zijn vrije tijd besteedde Tommy de laatste tijd veel uren achter de boot, waardoor Tommy nu ook meetraint in de trainingsgroep ter voorbereiding op het WK Wakeboard Boat 2015 te Maurik, Nederland! Een stap in de goede richting! Tommy Swaan is hiermee tegenwoordig een boegbeeld in zowel de kabel als boot markt, een perfecte fit voor het watersportmerk Jobe!

 

 

De getalenteerde 20-jarigeheeft er in recente jaren hard aan gewerkt om zijn wakeboard niveau tot nieuwe hoogtes te brengen. ‘Stepping up his game’, dus! Sinds zijn switch van waterskiën naar wakeboarden (slechts 5 jaar geleden!) heeft hij al grote successen geboekt. Sinds die tijd zijn podia zo goed als een normaliteit voor hem geworden in de meeste Junior en Open Men divisies waar hij deel in neemt. Zijn naam is dan ook gegarandeerd deel van de lijst van absolute wereldtoppers tijdens evenement zoals de Europese Kabel Kampioenschappen, de IWWF Cable Wakeboard Wereldcup en de Protest Cable Call (WWA Tour stop). Tommy’s laatste twee podia waren tijdens de Nationale Nederlandse Boot Kampioenschappen en de tweede stop van de Zuid Afrikaanse CASA Tour.

 

 

Momenteel werkt Tommy hard aan het opzetten van een eigen wakeboardcoachingsbedrijf, waar hij zijn professionele wakeboard skills over zal brengen aan zowel beginnende als gevorderde wakeboarders. Benieuwd naar Tommy Swaan? Zijn eigen website wordt momenteel verbouwd en komt ieder moment online. Check in de tussentijd zijn Facebook, Twitter en Instagramvoor de laatste nieuwtjes!

Geef een antwoord