Product preview: 2015 Hyperlite The Socialite

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

In deze tijd van het jaar kunnen we vaak al previews van de wakeboardproducten voor het nieuwe seizoen verwachten. Het meeste zal komen de de Surf Expo in Florida van 4-6 september, maar zo hier en daar worden al wat tipjes van de sluier opgelicht. Zo vaart Hyperlite teamrider en wereldkampioene Courtney Angus al een poosje op een nieuw model van Hyperlite: The Socialite. Dit board is het eerste kabelboard specifiek voor vrouwen en is van alle gemakken voorzien om de dames een rit aan de kabel zo aangenaam mogelijk te maken. Qua design is er niet gekozen voor de typisch vrouwelijke kleur roze, maar stijlvol aquablauw met zwart en een tintje geel op de base. Het board is onderdeel van de 2015 collectie en zal naar verwachting over niet al te lange tijd al beschikbaar komen. Klik hier voor een grote afbeelding van The Socialite. Heb jij interesse in dit board stuur ons dan een mailtje en wij houden je op de hoogte van de beschikbaarheid van het board.

2015 Hyperlite The Socialite Wakeboard