Night Ride met fotoshoot bij Waterski Zeumeren

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Zaterdag 6 & 7 september zal Waterski Zeumeren overspoeld worden met wakeboardliefhebbers uit het hele land voor het NK Cable Wakeboard. Tot die tijd zitten ze daar echter niet op hun gat want de week voor het NK organiseren ze een vette Night Ride. Je kunt van 22:00 tot 24:00 de baan op om te boarden op de baan. De kicker zal deze avond speciaal in de spotlight staan en daar zit een fotograaf naast die een leuk shot van je kan maken terwijl je dikke tricks doet over de kicker. Neem je breekstaafjes en ledlichtjes mee en dos jezelf ermee uit want er is een prijs voor de best verlichte rider. Deelname kost twintig euro en is inclusief de fotoshoot, muziek, kampvuur en een gratis drankje. Meer info op de Facebookpagina van het evenement.

 

Night Ride Zeumeren