Slingshot 2015 Wakeboards & Boots

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Op de Franse site Wakeboardmag.net is gisteren een artikel geplaatst waarin de volledige 2015 lijn wakeboards en boots van Slingshot te zien is. Het nieuwe Terrain board was eerder dit jaar al onthuld en is zelfs al verkrijgbaar. Aan de lijn zijn ook twee nieuwe shapes specifiek voor gebruik achter de boot toegevoegd, namelijk de Blue Pill en de Nomad. De Focus van het Whip board is in de nieuwe collectie meer komen te liggen op crossover gebruik. Natuurlijk zijn ook de modellen voor dames (Pearl) en kids (Super Grom) weer van de partij. Ook de lijn boots mag gezien worden en uiteraard zijn de Shredtown boots weer lekker ‘knal’ gekleurd en ook de Rad boots zijn opvallend. Check hier de volledige 2015 lijn van Slingshot, en kijk ook zeker het filmpje met de 2015 gear in actie.

slingshot 2015 wakeboards
klik voor grote afbeelding

 

[vimeo 102226303 690 380]