Nieuw Ronix wakeboard in 2015 collectie: Kinetik Project

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Sinds het begin van zijn bestaan is Ronix altijd bezig met innoveren. De laatste jaren zagen we dat bijvoorbeeld terug in het El Von Videl Schnook model, en ook in het Phoenix Project S wakeboard. Het Project S wakeboard was erg populair onder de kabelboarders en velen vonden het dan ook erg jammer dat dit board niet meer in de 2014 collectie te vinden was. Voor die liefhebbers is er goed nieuws: in 2015 komt Ronix met een opvolger van het Phoenix Project S model: de Ronix Kinetik Project. Lees hier meer over dit nieuwe board.

 

Dit board is net als de Project S speciaal ontwikkeld voor gebruik op de kabelbaan en obstacles en is vernoemd naar het Ronix Cable team die ook wel Kinetik Crew genoemd wordt. Maar ook airtricks kunnen dankzij de ‘stored energy’ gesprongen worden met de Kinetik. Stored energy houdt in dat er druk opgebouwd wordt van tip tot tail en de rider dus meer gelegenheid heeft om de lift volledig te benutten. Uiteraard is het board voorzien van een grindbase en een sick design met een vissen-thema. Check onderstaand de afbeeldingen van het board. Het board is hopelijk al dit jaar te verkrijgen middels een early release van 2015 producten. Hou onze site en Facebook in de gaten voor meer nieuws over dit model!

2015 Ronix Kinetik wakeboard
2015 Ronix Kinetik Wakeboard top
2015 Ronix Kinetik base
2015 Ronix Kinetik Wakeboard base