Check de 2015 Liquid Force productcatalogus online

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Inmiddels hebben we al aardig wat previews van 2015 artikelen voorbij zien komen op de blog en onze Facebookpagina. Het merk dat daar tot op heden ontbrak was Liquid Force. Dat wordt nu echter volledig goedgemaakt met de volledige 2015 collectie die online te bekijken is in de officiele catalogus met 2015 producten van Liquid Force. In de catalogus is te zien dat Liquid Force weer een erg vette lijn producten heeft weten neer te zetten met als grootste nieuwkomer een pro-model wakeboard en boots van Daniel Grant. Beide modellen heten hetzelfde als voorheen al zijn signature wakeskate: de Tao.  Speciaal voor achter de boot komt Liquid Force met twee nieuwe modellen wakeboards : de Remedy en RDX. De dames kunnen hun hart ophalen met de nieuwe boards Harlow en Delite. Check alle producten hier in de catalogus.