Twee modellen van Ronix Frank boots in 2015 collectie

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

De Ronix Frank boot is al jaren een erg populaire boot en altijd opvallend gekleurd en vaak met een gekkigheidje. Zo rook de 2013 boot naar banaan, en had de 2o14 boot nep waterdruppels op de neus en een heerlijk cocktailgeurtje. Ook in 2015 is de Frank weer in de collectie opgenomen, maar ditmaal met twee modellen. Één model heeft een print zoals we voorheen nog nooit op wakeboardboots zagen, namelijk een schubbenprint in opvallende kleuren en heet de Bait Master. Deze boots passen daarom qua stijl en kleurstelling helemaal bij het nieuwe Ronix Kinetik board. Het andere model van de Franks is wat rustiger uitgevoerd in zwart/wit en heet Black Tie en past daarbij zoals al jaren het geval is goed bij het Ronix Bill board. Check hier de beide Ronix Frank boots van 2015.

 

2015 Ronix Frank Boots
2015 Ronix Frank boots Bait Master
2015 Ronix Frank Black Tie Boots
2015 Ronix Frank boots Black Tie