WakeboardOnline Cable of the Year 2014

geplaatst in: Algemeen, Contests | 0

Het wakeboardseizoen zit er bijna op voor 2014. De meeste kabelbanen draaien in oktober nog een maandje door en sluiten daarna hun deuren voor de winterstop. De kabelbanen in Nederland mochten vele bezoekers verwelkomen en er zijn weer een hoop wakeboardliefhebbers bijgekomen afgelopen jaar. Maar welke kabelbaan in Nederland is volgens de Nederlandse wakeboarders nu de beste? Om daar achter te komen lanceren wij de verkiezing ‘Cable of the Year 2014’ en jij kunt je stem uitbrengen op jouw favoriete kabelbaan. Lees hier meer over de actie.

 

Je stem uitbrengen kan op deze pagina. Per persoon kan je één keer je stem uitbrengen, en dat controleren we op basis van je emailadres, die we verder nergens voor zullen gebruiken (tenzij je aangeeft de nieuwsbrief te willen ontvangen natuurlijk). Onder de deelnemers verloten we een Unite Boardbag met wieltjes. Een heerlijk ruime wakeboardtas voor board, bindingen en alles wat je verder meeneemt op een wakeboardtrip.

 

De 3 kabelbanen met de meeste stemmen worden bekend gemaakt via deze blog. De kabelbaan met de meeste stemmen krijgt een sticker voor op de deur/het raam, een werkje met de reacties van de stemmers over de kabelbaan en een speciale vermelding op onze site. Maar natuurlijk het allerbelangrijkste: zij mogen zich een jaar lang Cable of the Year noemen!

 

Je kunt je stem uitbrengen tot 1 december. De winnende kabelbaan en de winnende deelnemer worden in de loop van loop van december bekendgemaakt via deze site. Breng dus snel je stem uit, en help jouw favoriete kabelbaan aan de overwinning!