Ronix Brainframe technologie in 2015 boots

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Meer dan 3 jaar ontwikkeling, over de 100 prototypes en 1100 uur testen op het water hebben dit jaar geleid tot de introductie van Brainframe technologie in de boots van de 2015 collectie van Ronix. In het nieuwe ontwerp is het skelet van de schoen losgehaald van de baseplate. Hierdoor is de baseplate een stuk stijver, en het skelet een stuk soepeler en dus comfortabeler. Door het soepele skelet pas nu niet alleen de liner (binnenschoen) zich aan je voet aan, maar het frame ook. Ook nieuw is de toegevoegde pakking (gasket) aan de onderkant van de boot. Dit beschermt je board tegen de impact van de boots, het geeft je betere hiel-/teencontrole en tevens reduceert het vibraties. Leuke bijkomstigheid van het de nieuwe opzet is dat onderdelen onderling uitwisselbaar zijn. Stel dat je houdt van de stijfheid van de Code boots, maar je vindt de Parks boots er beter uitzien. In dat geval kun je de liner van de Code boots in het frame van de Parks boots zetten. Ook de pakking is verwisselbaar en is beschikbaar in meerdere kleuren. Je kunt je boots dus helemaal ‘pimpen’ naar je eigen zin. Bekijk in deze video meer informatie over de Brainframe technologie, of bekijk een tutorial voor het aanpassen van de boots.

 

 

 

Ronix Brainframe technology
Bron afbeelding: www.prowake.com.au