Waterski Zeumeren introduceert avondkaart voor 2015

geplaatst in: Algemeen | 0

Het einde van 2014 nadert, en veel kabelbanen en wakeboardscholen zijn al druk bezig met de plannen voor 2015. Diverse kabelbanen hebben al de prijzen van de seizoenskaarten bekend gemaakt en ook Waterski Zeumeren heeft daarover gisteren belangstellenden geinformeerd. Nieuw in 2015 (en naar wij weten uniek in Nederland) is de mogelijkheid om een avondkaart te kopen. Deze geeft onbeperkte toegang tot de kabelbaan van april tot en met oktober na 17:00, ook in de weekenden. De prijs van 550,- is daarmee 200,- goedkoper dan de reguliere seizoenskaart en zal vooral bij de fulltime werkende wakeboarders in de smaak vallen is de verwachting. Ook de openingstijden zijn verruimd want er wordt standaard gedraaid tot zonsondergang, mits er voldoende wakeboarders op de baan zijn. Meer informatie over een seizoenskaart bij Zeumeren? Check de site, mail naar [email protected] of bel 0342-740 757.