Noorman Watersports catalogussen 2015 online

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Bij een nieuw jaar en een nieuwe serie wakeboardproducten horen natuurlijk ook passende catalogussen. Liquid Force en Slingshot waren er dit jaar extreem vroeg bij maar Noorman Waterspors, de importeur van o.a. Ronix, Hyperlite, Mystic en Roswell heeft nu de catalogussen van 2015 ook online gezet. Dit jaar zijn er drie varianten van de catalogus: de Watersports editie met daarin producten als tubes en waterski’s, de Wakeboard editie met alle wakeboardproducten en een speciale catalogus voor de kabelwakeboarders. Veel producten zijn al beschikbaar in onze shop, en de rest zal in de aankomende weken beschikbaar komen. Wil je de producten in het echt zien dan kun je volgende week terecht op de Expo Boot in Dusseldorf of maak een afspraak met ons!