Marc Kroon toegevoegd aan Jobe Boating Team

geplaatst in: Algemeen | 0

De Nederlandse topwakeboarder Marc Kroon heeft een contract getekend bij het Jobe Boating Team. De op dit moment in Orlando Florida woonachtige jongeling is al onderdeel van het Red Bull team en gooit hoge ogen in de internationale scene met o.a. een titel Europees Kampioen in 2010 en 2012 en zal vanaf 2015 ook het merk Jobe vertegenwoordigen in het internationale boating team.  Lees hier het volledige persbericht of volg Marc Kroon op Facebook.

 

Jobe is de laatste tijd goed bezig met het tekenen van nieuwe getalenteerde riders. Jobe breidt haar indrukwekkende lijst met riders en International Boating team uit met Nederlandse rider Marc Kroon!

 

Marc woont op dit moment in het zonnige Orlando, Florida waar hij gedurende het hele jaar hard traint. Marc is een bekende rider en maakt deel uit van het Red Bull team met titels zoals Europees kampioen in 2010 en 2012. In 2013 is Marc derde geworden op het Wereld kampioenschap. Marc heeft zich meerdere keren gekwalificeerd voor de US Pro Tour maar is daarnaast ook in Europa te vinden waar hij onder andere te zien is op het Europees en natuurlijk ook Nederlands kampioenschap.

 

Jobe’s team captain Gijs zegt ‘’We zijn super stoked dat we Marc hebben kunnen toevoegen aan ons team en kijken uit naar een ziek jaar, welkom bij de Jobe familie’’. Jobe’s team blijft groeien en wordt steeds sterker, ook wij kijken zeker uit naar aankomend seizoen!

 

Vergeet niet Jobe en Marc in de gaten te houden via:
www.jobeboating.com en https://www.facebook.com/marckroonwake