Gratis helm bij aankoop van een 2015 wakeboard

geplaatst in: Algemeen, Producten, WakeboardOnline | 0

Het is alweer februari en dat betekent dat de start van het wakeboardseizoen weer een maandje dichterbij is. Denk jij nog na over de aankoop van een nieuw wakeboard dan is dit de aangewezen maand om dat te doen. Bij WakeboardOnline krijg je namelijk de gehele maand februari een helm naar keuze kado bij aankoop van een wakeboard uit de 2015 collectie. Op die manier sla je twee vliegen in één klap, én kun je gelijk je board en helm op elkaar afstemmen. Bekijk hier de actievoorwaarden en hier de collectie 2015 wakeboards.

  • alleen geldig bij aankoop van een wakeboard uit de 2015 collectie
  • niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • niet geldig voor packages
  • helmen kunnen niet geruild worden
  • alleen geldig op direct beschikbare wakeboards en helmen (geen pre-orders of backorders)

Vragen? Mail naar [email protected] of bel 088-555 33 98