Ripstar organiseert Wakeboard Camps in zomer 2015

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Je kent het merk Ripstar misschien al van de snow- en surftrips die ze organiseren. In de zomer van 2015 zullen zij echter ook leuke evenementen gaan organiseren op wakeboardgebied. In juli en augustus kan de jeugd van 13 tot 17 jaar meedoen aan een wakeboardkamp bij Down Under in Nieuwegein om daar voor het eerst het wakeboarden te proberen of het niveau een stapje hoger te brengen. Meer over het kamp, de data, kosten etc lees je hier.

 

Ripstar; dé snowboard, ski en surf reisorganisatie van Nederland duikt aankomende zomer in samenwerking met Down Under het wakeboard wereldje in!

 

Met meer dan genoeg jeugd sportcamp ervaring op zak, introduceert Ripstar nu zijn eerste échte wakeboard camps. Vanaf de tweede week van juli tot en met de tweede week van augustus 2015 zullen zij zich bevinden bij Down Under in Nieuwegein, één van de beste wakeboardbanen in Nederland. Leren wakeboarden staat bij deze camps op nummer één. Elke morgen krijgen zij exclusief toegang tot de wakeboardbaan om iedereen twee uur les te geven. Voor de gevorderden beschikt Down Under over een compleet professioneel park met veel obstakels en voor de beginners is het de ideale plek om je eerste meters te maken. Naast wakeboarden gaan zij in de middagen veel andere gave activiteiten doen zoals de wavesurfer, tokkelen, longboarden en ga maar door. Kortom, tijdens deze camps beleef je de ultieme cable-rat lifestyle! Iedereen van 13 tot en met 17 jaar oud is welkom!

 

Ripstar is in 1990 als snowboardschool begonnen in Kaprun, Oostenrijk. In 2000 is Ripstar verhuisd naar Nederland en verder gegaan als pure reisorganisatie gespecialiseerd in snowboard, ski en surf reizen. Ripstar Young is het jeugd label binnen Ripstar dat gespecialiseerd is in de extreme sporten en zich richt op de sportieve jongeren. Ons doel is om plezier, kwaliteit, kennis en avontuur met hen te delen bij de mooiste funsporten ter wereld. Het team van Ripstar bestaat uit gediplomeerde instructeurs en hoog opgeleide gidsen en coaches met een enorme passie voor de sport.

 

Kijk voor meer informatie op

http://www.ripstar.nl/jeugd/wakeboard-kamp.html