De vrijdagmiddag videodump 8 mei 2015

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Niemand weggewaaid van de week? Wat een wind zeg, laten we hopen dat het dit weekend wat gunstiger mag zijn. De voorspellingen zijn redelijk dus we gaan ervan uit dat iedereen dit weekend weer het water opgaat. Maar eerst natuurlijk de videodump! Jasper van Suchtelen wachtte het mooie weer hier niet af en is naar Hip-Notics geweest. Of we Aaron Gunn als ‘mad’ kunnen betitelen laten we aan jou beoordeling over na het zien van zijn nieuwste edit Mad Mind. tijdens de Shredtown Jamboree hadden ’s werelds beste boarders zich verzameld voor een paar dagen knallen in het Shredtown Park. Check hier de videosamenvatting van de ‘Best Trick Park’ competitie. Afsluiter van deze dump is David O’Caoimh. Fijn wake-end en tot volgende week!