De vrijdagmiddag videodump 22 mei 2015

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Er staat weer een lang weekend voor de deur, en op zondag belooft het zelfs bijna zomers te worden. Ideale omstandigheden dus om het water op te gaan. Maar eerst nog even een halve dag werken/school/vervelen. Wij slepen je er doorheen met de vrijdagmiddag videodump. De afgelopen weken hadden we video’s van de Shredtown Jamboree. Deze week hebben we er weer eentje, en dat is een samenvatting van Graeme Burres’ tricks. Na enkele jaren is Mike Ennen weer terug bij team Liquid Force, reden voor een Welcome Back edit. Steffen Vollert organiseerde ook dit jaar weer een ‘Renovation’, check hier de recap. Als afsluiter een wakeboarder die je zeker in de gaten moet houden: Christopher Klein. Prettig wake-end!

 

 

https://vimeo.com/128249780