De vrijdagmiddag videodump 29 mei 2015

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

De zomer wil helaas nog niet echt vlotten, dat was zelfs op radio en tv te horen afgelopen week. Toch lukt het de meesten van ons wel om wat lekkere runs te maken als je de dagen/tijden een beetje goed kiest. Ook dit weekend is daar weer gelegenheid genoeg voor met zondag temperaturen boven de 20 graden. Neem alvast een voorschot op je weekend met deze video’s. Als eerste Mr. Liquid Force Nederland Ivar Vermeulen tijdens zijn trip naar Hip-Notics. Vorige week was er vuurwerk op het water bij de Monster Energy Obstacle Jam bij Terhills Cable Park in Belgie, check hier de recap. Harley Clifford heeft een world-first te pakken. Dit keer geen nieuwe trick maar de unieke score van 100 punten tijdens een wedstrijd, bekijk hier zijn hele run. Hekkesluiter van deze week is Jacob Vinall bij GoWake MacKay. Prettig wake-end!

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZyY09pk7lwU