Liquid Force Golden Ticket programma in Nederland

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Mensen die de afgelopen jaren een Liquid Force wakeboard hebben gekocht zijn misschien wel het ‘Golden Ticket’ op de achterkant tegengekomen. Je kunt met zo’n ticket terecht bij kabelbanen over de gehele wereld voor een sessie gratis wakeboarden. Dit programma was nog maar in beperkte mate in Nederland beschikbaar maar dankzij de inspanningen van Liquid Force Nederland kun je nu bij locaties door het hele land terecht. Check hier alle info.

 

2 uur gratis wakeboarden bij aankoop van een Liquid Force Wakeboard!
Al een lange tijd zit er op elk nieuw Liquid Force wakeboard een Golden Ticket. Hiermee krijg je 2uur gratis baantoegang bij een groot aantal full size cables ter wereld. Nu hebben we in Nederland nog meer cables die hier ook aan mee doen!

 

Hoe werkt het?
De Golden ticket neem je samen met de originele aankoop bon mee naar een van onderstaande cables. De receptie medewerker neemt de Golden Ticket in en maakt een aantekening op de aankoop bon. Jij of een van je vrienden/vriendinnen mag 2uur gratis de baan op! Sick!

 

De cables die in Nederland mee doen aan het Liquid Force Golden Ticket programma zijn:
-Burnside Cablepark
-Cablepark Almere
-0172 Wake Park
-Waterski Twente
-Watersportcentre Veendam
-Waterski Zeumeren
-Seven-Twenty Cablepark
-System 2.0 De Arne (sessie 30minuten)