Jobe EVO onthuld: customizable boot en binding

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Na lang wachten en diverse hints was het vandaag eindelijk zover: de onthulling van de Jobe EVO. Op social media en de Jobe website waren al enkele plaatjes gepost die op het eind al weggaven dat het iets met een binding te maken had, maar nu is het zeker. Jobe presenteert met de EVO een modulaire wakeboardbinding bestaande uit drie delen: sneaker, binding en skin die allen te customizen zijn. Lees hier het persbericht van de Jobe EVO en bekijk de presentatievideo!

 

 

JOBE RELEASED PROJECT EVO

 

Eindelijk is het zover… De release van de Evolutie in wakeboarden: Project EVO. Na maanden wachten onthult Jobe wat het mysterieuze EVO is. De meeste van jullie hadden waarschijnlijk al een idee dat het iets met een binding te maken had, door de posts van Jobe over EVO op social media en de website.

 

Wat is EVO?!
De Jobe EVO is een modulaire wakeboard binding, bestaande uit drie delen die van elkaar los te maken zijn en die je kan customizen:
1. Sneaker
2. Binding
3. Skin

 

De Jobe EVO is gemaakt van extreme stijf –en super licht materiaal. De skin en binding gecombineerd resulteren in totaal geen heel lift. Door het gebruik van speciale materialen en het design is de controle die de rider over zijn board heeft vele malen beter dan bij ander bindingen. De EVO is alleen te gebruiken op een Jobe board met hexagon inserts. Deze inserts samen met de centered disc geeft je board nog meer flex.

 

 

www.jobewakepark.com