Beastmount: de GoPro mount speciaal voor wakeboarders

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Sinds kort is er een nieuwe innovatieve GoPro mount op de markt gekomen speciaal voor wakeboarders: de Beastmount, een initiatief van Bram Bast en Kay Peters. Tot voorheen maakten wakeboarders vooral gebruik van mounts op helm of board of als er met zijn twee├źn gevaren werd van een stick/pole. Met de Beastmount is het niet langer noodzakelijk om met zijn tweeen te varen of kunstgrepen uit te halen om spectaculaire shots van jezelf te krijgen tijdens het wakeboarden. Je monteert de Beastmount in het driehoekje waar de lijnen van de handle samenkomen en daarop zet je een GoPro en je bent al ready to go. Fijn is de extra zekering die je aan de lijn vastmaakt zodat mocht de mount toch loslaten je niet je GoPro (en mount) kwijt bent. Tot 1 augustus kun je de Beastmount aanschaffen voor de speciale lanceringsprijs van 25,-. Check de site voor meer informatie en het bestellen van de mount.