De vrijdagmiddag videodump 7 augustus 2015

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Whoop whoop weer een zonnig weekend in aantocht dus je kunt weer maximaal uren op je wakeboard doorbrengen dit weekend! But first things first: de videodump. Zoals elke week weer een aantal video’s die je in de stemming moeten brengen voor een lekkere sessie. Mik Nieuwenhoff had bijvoorbeeld een sessie in de regen bij Down Under, maar ook dan kun je prima boarden! Volgens de makers is deze video je tijd zeker waard, en te zien aan de deelnemende riders Kevin Henshaw, Brenton Priestley, Nico von Lerchenfeld e.a. konden ze daar wel eens gelijk in hebben. De meeste kabelbanen zijn pas tegen het middaguur open, maar als je net als Mark Kreuzer eens de gelegenheid hebt om lekker vroeg te gaan hangen dan moet je dat zeker doen! We sluiten af met een video met de rare titel JyAaYo, maar als je weet dat dat staat voor Julian, Aaron en Yonel Cohen dan weet je dat het mooi materiaal moet zijn. Een zonnig wake-end gewenst!