De vrijdagmiddag videodump 2 oktober 2015

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Het is alweer oktober! De tijd vliegt voorbij en het wakeboardseizoen ook. Veel kabelbanen zijn deze maand voor het laatst open en ook de wakeboardscholen halen langzaamaan hun boten uit het water voor de winterstalling. Maar gelukkig kunnen we nog even en het belooft een mooi weekend te worden. Tijd voor wat videos dus! We beginnen deze week met een wakeskatevideo: South Coasting. Ben Leclair heeft ook weer een edit gedropt, de tweede in de serie Somewhere in Europe. Op Facebook kon je afgelopen week niet om broer & zussendag heen, maar wisten jullie dat Dylan Miller ook zijn eigen dag heeft? En omdat het kan doen we als afsluiter ook een wakeskate video: We West Trippin’. Prettig weekend en tot volgende wake!

 

 

https://vimeo.com/138426300